Wednesday, 19 September 2012

BB PLUS


Introducing our new product in the market!
BB Plus




BB Plus provides highly bioavailable collagen peptides to replenish and re-build collagen networks, providing skin with appropriate elasticity, moisturization, strength and suppleness. 
Better taste comes with blended, high quality 100% blackcurrant and roselle juice extract with fish collagen without fishy aftertaste.


7 Beauty Effects:

1. Radiant & Brighter complexion 

2. Improves skin firmness and elasticity

3. Promotes smoothness and suppleness

4. Improves moisture content of skin

5. Reduces visibility of fine lines and wrinkles

6. Promotes healing & repair

7. Reduces effect from sun damage


Now, the promotion is ON!

Buy 4 BBplus, 
get FREE 1 BBplus + 1 unit crystal tumbler
(worth RM200)



for more details @ order,
do contact me
019-9376373

Friday, 14 September 2012

SM/SSM AWARDS 2012: Let's Celebrate!


Congrats to all Sales Manager and Senior Sales Manager yang sama2 naik pentas:)

This is only the beginning..
and insyaAllah more achievement and awards will come!

GLG memang SUPER DUPER bessssst!



Bersama rakan kongsi and leader2 yang memang happening;) Next year comfirm mesti lagi ramai and meriah!





Come be part of us! 
Let's Join our BEAUTIFUL journey!

Love,
Zette  ;)

019 -9376373



thanks to PIN group;)


Saturday, 28 July 2012

Selamat Menyambut Ramadhan 2012



Salam Ramadhan semua;)


Sekejap jer pejam celik dah pon nak raya lagi.
Sekarang setahun tu rasa macam kejap sangat.
So ape progress yang kita dah buat dari tahun lepas hingga ke hari ni??
Gaji naik tak??heeeee


Oooopss lupa mesti korang semua tengah tak sabar menunggu bonus raya kan??
Ke ada yang dah masyuk??;)
Shopping sakan la kan heheeee

Beli baju raya, kasut, handbag, tudung, gelang, rantai, baju anak, baju mak ayah, peruntukan duit raya, biskut raya, minyak keta @ tiket nak balik kampung, nak beli barang keperluan untuk raya, owhhh ada yang nak buat open house jugak....haaa ape lagi ek...
Macam banyak la pulak duit yang nak dipakai...
Ingat kan dapat bonus memang khas untuk shopping baju raya jer...

Itulah hakikat yang harus diterima...
And kalau semua benda guna duit bonus and gaji kita bulan ni, lepas raya nak makan aper??

Hujung bulan lagi dah tentu2 lah nak bayar sewa rumah, kereta, keperluan anak, bil2 asas, insurans...
Owhhh banyaknya tanggungan...
Takkan sebab nak beraya sakan sanggup hutang keliling pinggang...

Tepuk dada, fikir sendiri;)

RM4500 bonus pertama menanti uols!
Interested boleh contact zette yer.
Free consultation!!
019-9376373



Wednesday, 25 July 2012

Green Leaders Academy Malaysia is the BEST! Choose GLAM!!




Alhamdulillah!!

Started with a DREAM. 
The DREAM turned into REALITY..

Because WE MAKE IT HAPPEN!

Syukur, berkat usaha berterusan dan consistent 
tuntut ilmu daripada leaders hasilnya terciptalah 
Green Leaders Group 
Team (GLG) hari ini...


After 2 years, our mentor.. 
Hanis Haizi berkecimpung dalam business Premium Beautiful, maka tertubuhlah Green Leaders Group. 

Ketika itu pencapaian Green Leaders Group pertama kali dalam sejarah bawa 2 bas ke Hong Kong pada June 2011.


Dalam banyak-banyak CDM di Malaysia, 
our team is the YOUNGEST team but yet 
the FASTEST team untuk bawa bus melancong.

Tak cukup pencapaian itu,
seterusnya semasa pergi ke Holland we are the ONLY team yang bawa BUS!!
Congratzz to ALL Green Leaders Group to be apart of this success!! 

Seterusnya pergi ke Vietnam hampir satu flight! Lebih kurang 3 bus!Seronok tak terkata. 




Baru-baru ni balik dari Guangzhou

kami bawak 

lebih dari 1 Flight and total number of bus is 5!




Green Leaders Group 
lead by young generation, all ideas are fresh and unique! 
We like to step forward and move fast! 

We are the NO. 1 ONLINE PIONEER
coz back in 2009 masa tu Premium Beautiful tidak dikenali lagi. 

And starting from HANIS HAIZI, the
founder of Premium Beautiful *Top Agent and Green Leaders Group maka terciptalah Revolusi Premium Beautiful Online! 

Dan yang dapat tempias ialah rakan-rakan kongsi!! :)
 To all GLG Team we have special topic on social media marketing, how important internet in our life. 

Kalau kita tak step forward kita akan ketinggalan. 

And the best part, everybody will learn the "workable method", including other group too! :)

The best part if you Google PremiumBeautiful
boleh kata 98% adalah from 
Green Leaders Group!



Now Green Leaders has their own Academy, 

special for team members, we provide hands on training on 
Motivational talk, 
Technical part on Premium Beautiful corset, 
Setting Efficient and 
Setting.

And social media marketing is also part of the knowledge that we share. 
Especially on Blogging and Facebook
Most of our team members banyak background IT, 
so they also contribute and share the knowledge.

Ni gambar masa, Majlis Doa Selamat sempena pembukaan GLAM!

From time to time,
kami adakan POWER UP SESSION too..
untuk bakal-bakal qualifiers jam tangan @ RM100,000 Sales Achievers!



Gerak Gempur mengikut Zon 
juga dilakukan untuk rakan-rakan kongsi yang luar dari KL!  Thank you to all CDMs from GLG group yang sama-sama menjayakan program GLG Gerak Gempur Seminar!

Zon Selatan

Zon Pantai Timur


Be apart of our TEAM today!! 

Be in the Right Group! 

Choose GLAM!!

We will guide you to Succeed! 

019-9376373

Monday, 9 July 2012

Juz Be in Da Right Group



With CDM Hanis...Sambil makan, sambil posing.
Best dapat kaut ilmu sambil bergembira!Hoooyeah!
Seronok sangat bisnes ni!
Wanna be part of our beautiful TEAM?
Contact me;)
zette 0199376373



Friday, 29 June 2012

GREEN LEADERS ACADEMY!!!


Alhamdulillah:)

GLA dengan rasminya kini dibuka!

 Antara topic khusus di sini ialah SOCIAL MEDIA MARKETING which is sangat2 penting untuk PB biz online;)

So proud with GREEN TEAM!  
Sentiasa maju ke depan!

So tunggu aper lagi?
Come be part of our beautiful team!

London+Paris trip & BIG income is waitinggg! 
call me today;)

Thursday, 28 June 2012

EXTRA BONUS UNTUK RAYA

Saper nak bonus BESAR untuk hari raya nti????


RM4500 hoccay!


Nak tau caranya?


Hubungi zette;) NOW!
019-9376373 









Tuesday, 19 June 2012

LIMITED TIME OFFER!!

GooD NeWs for YOU!!!


The best promotion is back!



Get yourself the complete set of

* TOP selling corset, Premium Beautiful!




+


PB Natural Wash



SAVE UP TO RM 500++




To all...
  • Brides to be who wants to look the best in your wedding dress on your big day!
  • Hot mommies who wants to be back to your pre-pregnancy shape, regain your confident, and improve your health..
  • Loving husbands yang nak hadiahkan isteri/ future wives..
  • Anyone with health problems..such as back pains, slip disc, irregular periods, period pains, breast lumps, fibroid/cysts, constipation, and trying to conceive..


This product is one of the alternative way that 


is worth trying...Insyaallah dengan izinNya!



* zette juga sebagai pengguna sangat berpuas hati dengan PB...rasa berbaloi untuk setiap ringgit yang dibelanjakan!




For more details + consultation:

019-9376373
melzette@yahoo.com




Monday, 11 June 2012

Siapa cakap susah nak jual corset??


Macam mane lah nak jual koset ni...
Takkan tiap2 hari nak keluar cari orang...
Kos minyak keta lagi, penat lagi...
Tapi kenapa zette and bisnes partner yang lain boleh jer jual...hmmmm pelik ke??


Nak tau serba sedikit cara kami? Jom tengok ape kata leader kami...CDM Hanis Haizi.





CDM HANIS HAIZI adalah perintis No. 1 internet market!! And alhamdullilah my business partners SEMUA duplicate je cara yang sama! 
And my sales consistently RM1 million a month by internet sahaja!! Amazing kan?!!

Siapa kata kita perlu "'CARI" orang? TIDAK SAMA sekali!!! 
With the power of internet, semuanya tak perlu gusar!! HOW?? 
Yeah we won't reveal our best kept secret if you are not apart of the team!! :D


Yang takde blog or tak berapa femes takpe no worries... we will teach you how step by step. Ambil masa 1-2 bulan sahaja untuk naikkan ranking di google. 

We make your life easier. Tak payah concept redah, or what ever concept.. just via appointment. Everything datang dari hujung jari. WORK SMART!! and best of all more efficient!! Jimat masa.

That's why most of our business partners using Ipad! senang buat kerja.

So tepuk dada tanyalah hati;)

Nak tau details silalah
call/sms
zette
0199376373 




* tq cikcida;)

Tuesday, 29 May 2012

Gemuk Selepas Bersalin

Menjadi gemuk selepas bersalin memang menjadi urusan peribadi. Mahu diet keras atau memilih untuk kekal dengan berat badan terpulanglah kepada individu itu sendiri. 
Tapi cuba tanya hati anda sendiri, mana sebenarnya yang lebih elok?

Suka tak bila berat badan kita menjadi bahan bualan ramai?

Actually masalah berat badan ni bukan sahaja membelenggu orang biasa, selebriti pon mengalami masalah yang sama. 

Tengoklah Aishwarya Rai ni...daripada selim melim, skang dah tak macam Miss World dah...Sangat kritikal.

* keratan akhbar harian metro bertarikh 29 Mei 2012.




Sangat berbeza kan...
Tak dapat bayangkan sekalipon ada yang menyokong bentuk badan terbaru beliau, rasanya yang mengata pon lagi ramai. 
Hopefully beliau dapat turunkan berat badan seperti dulu. Dah nama pon selebriti, macam2 cara boleh buat. 
Cepat atau lambat, nak atau tak jer;)

So bagi anda yang mengalami masalah yang sama, jangan risau. Kita kan ada PB
Harga yang berbaloi, one time investment dan ramai dah yang berjaya langsing dengan PB. 
Kesan pemakaiannya sama cantik dengan rawatan yang dibuat oleh selebriti2 ternama untuk mencantikkan badan.

Jom dapatkan SEKARANG!!


LURVE,
zette
019-9376373








Tuesday, 22 May 2012

Backpain!

Sakit! Lenguh! Tak boleh nak duduk! Serba tak kena!
Susah kan bila backpain;(



Sebenarnya ramai daripada kita kaum wanita khususnya mengalami masalah backpain ni selepas bersalin. 
And ramai yang dah cuba macam2 cara untuk merawat penyakit ni. Ada yang berjaya, ada yang tak.

So kat sini zette nak share sket tentang pemakaian PB yang dapat membantu untuk merawat backpain ni. 
Zette sendiri antara pengguna PB yang dah berjaya mengatasi masalah backpain ni selepas menggunakan PB secara konsisten. 
Dan Zette jugak dapat banyak feedback positif daripada customer yang mana dah menggunakan PB selama beberapa bulan.

Kalau korang pon ada masalah yang sama, bolehla cuba pakai PB ni. Insyaallah boleh membantu merawat backpain.

Contact me now for free trial and consultation;)

zette
019-9376373

Thursday, 26 April 2012

Diamond Night 2012

Tiket dah beli, baju dah ready, tinggal nak pergi jer...


Tapi kita hanya merancang...


2 hari sebelum Diamond Night, 
zette dapat call daripada adik ipar informed that 
my MIL telah meninggalkan kami...

Sangat terkejut and tak percaya!!

Nak confirmkan lagi, zette call pulak my SIL...
Bila dah confirm barulah zette call hubby...
Then petang tu kelam kabut kitaorang cari tiket flight...Tapi biasalah kalau KB-KL nak tiket last minit memang susah...Slalu jer penuh...

So nak tak nak lepas magrib kitaorang drive jer lah ke KL and amek flight ke KK jam 630 pagi jumaat tu...


Alhamdulillah kami sempat tengok and cium arwah mama...semoga mama tenang di sana...

al-fatihah

.

.

.

.

.

And the Diamond Night went well...
Best sangat tengok leader2 naik stage and biz partner semua berkumpul dalam satu majlis yang hebat!


CONGRATULATIONS!!!





This is one of my beloved mentor, Naa Kamaruddin. Dalam masa setahun macam2 kejayaan dah dikecapi...malam tu jer 3 kali naik stage...huuuuu bestnyaaaa..





Ni pulak dua orang wanita yang telah membawa zette ke dunia bisnes yang hebat ni! 
Memang teringin nak jadi macam diaorang ni...


Muda2 lagi dah ada BIG income...
Berganda2 dari gaji tetap...5 angka hokkay!


WOW!!!


Semuanya dalam masa tak sampai setahun pon...


So sape cakap SUSAH nak jual korset online...ni lah buktinya! Semuanya boleh berjaya.








So uols ape tunggu lagi....jom follow their steps!


Once uols join, semuanya akan diberi tunjuk ajar dari A-Z! semuanya in group...best and sangat enjoy!


Jangan ragu2, segan2 lagi...


Bila hati rasa nak, buatlah sampai jadi!


zette
019-9376373



* credit to naa kamaruddin, cikcida and najiha;)